Skip to main content

Op zoek naar
een dorpsschool
met een hart voor kinderen??

Maak kennis met onze basisschool

Nieuw op de blog

[widgetkit id="1"]

Nieuws

Nieuwsbrieven

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes? Nieuwsgierig naar de toekomst? We versturen de nieuwsbrieven digitaal. Ook wij denken aan onze prachtige planeet!

Nieuwe leerlingen

Geboortes

Jarigen

Overlijdens

Welkom bij de Vrije Basisschool Boezinge

Onze school is een landelijke dorpsschool met een tweehonderdtwintig leerlingen en een dynamisch schoolteam, dat zorgt voor heel degelijk onderwijs. Er is de hoofdafdeling in Boezinge en een afdeling in Zuidschote.

De hoofdafdeling richt drie kleuterklassen en 6 lagere klassen in, waarvan er een aantal uitgesplitst worden vooral voor de hoofdvakken. Met onze kinderverzorgsters staan we zelf in voor het verzorgen van kinderopvang voor en na de schooluren. We beschikken over een eigen turn- en feestzaal, een computerklas, een educatieve tuin en een kleuterspeeltuin.

Uw kinderen kunnen bij ons over de middag warm of boterhammetjes eten. Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen. Je bent van harte welkom! We wensen dat je een aangenaam gevoel krijgt wanneer je onze school binnenstapt.

Daarom werden de laatste jaren heel wat renovatieprojecten gerealiseerd. Een nieuw secretariaat, energiebesparende maatregelen door vervanging van ramen, verlagen plafonds en vernieuwen van de dakconstructie. Ook bouwen van een nieuwe sanitaire blok en het vernieuwen van de banken in de lagere klassen zorgen voor modern comfort.

De komende jaren staan nog heel wat nieuwe projecten op stapel. Het schoolteam zet zich met hart en ziel in voor een degelijke, kindvriendelijke school.

Wil je verder nog meer specifieke info over onze school ? Neem alvast een kijkje bij Schoolinformatie of kom gerust nog even langs. Steeds welkom !

Contact & locatie