057 42 33 51 info@gvbboezinge.be18
Wie zijn we?

Als oudervereniging vinden wij het belangrijk dat wij alle ouders kunnen vertegenwoordigen met kinderen op onze school. Iedereen kan deelnemen zolang zij een kind op onze school hebben. Wij komen een viertal keer per jaar samen.

Wat doen we?
  1. wij overleggen met de school, op een constructieve manier meedenken en een goede schakel vormen tussen alle betrokkenen, vooral voor onze kinderen.
  2. de school ondersteunen in haar initiatieven. We helpen bij het schoolfeest, het grootoudersfeest, de opendeur,...
  3. we organiseren ook zelf initiatieven die de school ten goede komen b.v. een spreekavond omtrent een bepaald thema.

Alle inkomsten zijn ten voordele van de school : samen bespreken we waarvoor de inkomsten gebruikt zullen worden. We hebben de school financieel geholpen bij de aankoop van computers, didactisch materiaal, sportmateriaal voor kleuters en lager, speeltuin... Je kan ons ook bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of op facebook.

Een warme oproep aan alle ouders => Lid worden van de ouderraad ?

We kunnen natuurlijk nog altijd mensen gebruiken die zich op een positieve manier willen inzetten voor de school. Wie zich geroepen voelt kan zich aanmelden via één van onze vaste leden, het bestuur, het secretariaat van de school of via het mailadres van het oudercomité.

Een andere manier van samenwerken ...

Al jaren kunnen we rekenen op onze "helpende handen": ouders die geen volledig engagement binnen het oudercomité wensen, maar wel af en toe een handje willen toesteken of meewerken aan een bepaalde activiteit. Ook die personen ontvangen we met open armen. Geef een seintje.

 

Ledenlijst 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.