057 42 33 51 info@gvbboezinge.be18

Nieuws bij GVB Boezinge

Nieuw op de blog

Algemene info

Onze school is een landelijke dorpsschool met een tweehonderdtwintig leerlingen en een dynamisch schoolteam, dat zorgt voor heel degelijk onderwijs. Er is de hoofdafdeling in Boezinge en een afdeling in Zuidschote

Onze school

De hoofdafdeling richt drie kleuterklassen en 6 lagere klassen in, waarvan er een aantal uitgesplitst worden vooral voor de hoofdvakken. Met onze kinderverzorgsters staan we zelf in voor het verzorgen van kinderopvang voor en na de schooluren. We beschikken over een eigen turn- en feestzaal, een computerklas, een educatieve tuin en een kleuterspeeltuin.

Uw kinderen

Uw kinderen kunnen bij ons over de middag warm of boterhammetjes eten. Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen. Je bent van harte welkom! We wensen dat je een aangenaam gevoel krijgt wanneer je onze school binnenstapt.

In beweging

Daarom werden de laatste jaren heel wat renovatieprojecten gerealiseerd. Een nieuw secretariaat, energiebesparende maatregelen door vervanging van ramen, verlagen plafonds en vernieuwen van de dakconstructie. Ook bouwen van een nieuwe sanitaire blok en het vernieuwen van de banken in de lagere klassen zorgen voor modern comfort. We investeerden ook in digitale borden voor alle lagere klassen.

Nog meer dynamiek

De komende jaren staan nog heel wat nieuwe projecten op stapel. Het schoolteam zet zich met hart en ziel in voor een degelijke, kindvriendelijke school. Wil je verder nog meer specifieke info over onze school ? Neem alvast een kijkje bij Schoolinformatie of kom gerust nog even langs. Steeds welkom !

 

Onze sponsors

Links

Locatie

Get in touch with us

Boezingestraat 2a 8904 Boezinge
057 42 33 51
info@gvbboezinge.be
http://www.gvbboezinge.be

Kleuterklas Zuidschote

Zuidschotestraat 13 8904 Zuidschote

0468 05 82 17

kleuter.zuidschote@sirh.be